Veel nieuwe gezichten bij CultuurLocaal

Mischa & Benjamin Cok, nieuwe gitaardocenten bij CultuurLocaal

Als gevolg van pensioen, verhuizing en andere goede redenen hebben voor de zomervakantie diverse docenten afscheid genomen van CultuurLocaal.

Mischa & Benjamin Cok, nieuwe gitaardocenten bij CultuurLocaal

Zo maakte Gerhard Koele, die vele jaren met veel plezier en toewijding gitaarles heeft gegeven, plaats voor twee zeer getalenteerde concertgitaristen, de broers Benjamin en Mischa Cok (Mischa kreeg zijn eerste gitaarlessen van Gerhard Koele). Zij zijn weer de zonen van Hans Cok, die na ruim 40 jaar trouwe dienst als piano-orgeldocent en dirigent gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. John Bakker, sinds vele jaren een bekend gezicht in Barendrecht, neemt het Baernekoor over van Hans Cok.

Zonder goede docenten kan CultuurLocaal niet bestaan, en zo begon een intensieve zoektocht naar gepassioneerde docenten met kwaliteit.

Maurice van Hoek en Stelios Papazoglou, beiden bij Codarts afgestudeerd voor respectievelijk songwriting en jazzgitaar, zijn precies de (gitaar)docenten waar  CultuurLocaal naar op zoek was. Stelios: “Ik vind het echt fantastisch bij CultuurLocaal; de leslocaties zijn rustig, ik heb fijne leerlingen die graag willen leren, mijn collega’s zijn heel aardig en goed georganiseerd. Ik ben blij om één van de groep te mogen zijn”.

Cellodocente Marije de Jong wilde graag een dag minder gaan werken omdat ze, naast lesgeven, ook veel concerten geeft. Gied van Oorschot had al een paar keer de lessen van Marije overgenomen en bleek meteen al een goede klik met de leerlingen te hebben. Sinds augustus maakt ook Gied deel uit van het docenten team.

Door het vertrek van viooldocent Arjan Kik zijn er twee nieuwe violisten, Pablo Kleinsmann en Mattia Zambolin aangetrokken om, samen met Madeleine Brozek, die al langer lesgeeft bij CultuurLocaal, de vele leerlingen te voorzien van gedegen, enthousiaste lessen op hun favoriete muziekinstrument.

CultuurLocaal is blij en trots dat op deze manier het vakmanschap, dat door haar oud-docenten zoveel jaren met liefde en zorg met de leerlingen is gedeeld, door deze nieuwe musici wordt voortgezet.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan via de website www.cultuurlocaal.nl