Vier sterren voor boek van Barendrechter Arie Visser

Strak & Dwars, het boek van Barendrechtse auteur Arie Visser, heeft van de belangrijkste internetsite voor boekrecensies Hebban / Crimezone 4 sterren ontvangen. Het boek handelt over een Amsterdamse yup en een Rotterdamse hiphopper die met elkaar worden opgescheept en in een vage deal met de Financiële Recherche verwikkeld raken. Een spannend verhaal met veel snelheid en veel humor geschreven.

In de recensie komen statements voor als: “grappig, vlot geschreven en af en toe hilarisch”, “hoe ze de recherche te slim af zijn is briljant” en “bij de ontknoping zelfs hardop zitten lachen”.

Het verhaal wordt vanwege de meesterkraak aan het einde zelfs vergeleken met Ocean’s Eleven, de filmhit met sterren als George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon & Don Cheadle.

Reactie van schrijver Arie Visser: ,,Dergelijke statements van iemand die veel boeken leest, zijn ontegenzeglijk een compliment om trots op te zijn, en die 4 sterren… dat zegt genoeg lijkt me!’

Het boek Strak & Dwars is te koop bij Primera en de Readshop op de Middenbaan in Barendrecht, of online bij de uitgeverij.