‘Voor mij sprong de buffelmozerella er echt uit!’

De linkerkant is klaar, nu de allerlaatste grote klapper. Sinds februari is Le Bonheur met een grote verbouwing bezig. ,,We streven ernaar om op vrijdag 5 mei officieel open te gaan met onze vernieuwde zaak”, vertelt eigenaar Maurice van der Hoek. 

De nieuwe groene kleur op de muur roept veel positieve reacties op. Volgens Maurice hebben al veel mensen om de kleurcode gevraagd. Maar ook de houten bar, nieuwe stoelen en wijnkast zorgen voor een prettige sfeer. ..Nu de allerlaatse grote klapper, onder andere de geweldige wijnbar in het midden. Ik kijk er enorm naar uit”, aldus Maurice. ,,Deze week zijn we op woendagavond 26 april, vrijdag 28 en donderdag 29 april ook geopend voor mensen die niet kunnen wachten”.

De afgelopen tijd heeft Maurice een aantal testavonden georganiseerd voor familie en vrienden. ,,Ik wilde met hen kijken wat er wel en niet werkt. De dorade is bijvoorbeeld een zwaardvis geworden”, vertelt Maurice. ,,Deze is al gefileerd als hij opgediend wordt. Dat scheelt enorm veel tijd. En zo zijn er nog meer dingen aangepast. Ook in de toekomst blijven we feedback vragen aan onze klanten.”

Monika Otter ging vrijdag 21 april met acht vriendinnen uit eten bij Le Bonheur. ,,Ik had gehoord dat le Bonheur sinds twee weken tot 24.00 uur open is en heb meteen gereserveerd. Met de meiden besloten we om de shared dining uit te proberen. Zo kun je verschillende gerechten proeven en met elkaar delen. Onder andere mozzarella, gamba’s, eend en ham. Voor mij sprong de buffelmozzarella er echt uit. Wat een heerlijke smaak! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik vind het zo gaaf dat er nu een geweldige locatie voor 35-plussers is in het centrum van Barendrecht. En je kan er heerlijk op de fiets naartoe. Wat wil je nog meer”?

Openingstijden 

Maandag en dinsdag       09.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag en donderdag    09.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag     09.00 uur tot 24.00 uur
Zondag                   12.00 uur tot 23.00 uur

Le Bonheur is op 30 april, 1, 2, 3 en 4 mei gesloten! Vrijdag 5 mei om 09.00 uur opent de vernieuwde zaak haar deuren.