Voorstelling 1 oktober uitgesteld, officiële opening 5 november

Barendrechts dagblad

BARENDRECHT - De schouwburg Het Kruispunt in Barendrecht heeft besloten om de voorstelling The Who’s Tommy van 1 oktober te verplaatsen naar vrijdag 24 maart 2017. Dit meldt Barendrechts Dagblad. Voor 1 oktober is het te kort dag om alle installaties in het gerenoveerde gebouw goed te kunnen testen. De eerste voorstelling in het Kruispunt is nu op 6 oktober van Miss Molly & Me.

In het Kruispunt wordt deze week namelijk nog hard gewerkt om de verbouwing op tijd af te krijgen. De aannemer levert officieel morgen op, maar ook daarna zag er nog veel moeten gebeuren. Spruit Eten & Drinken heeft bijvoorbeeld nog niets eens een keuken en de aannemer en (onder)aannemers zullen nog genoeg andere werkzaamheden moeten verrichten om het Kruispunt helemaal omgetoverd te hebben tot het bruisend cultureel ontmoetingscentrum van Barendrecht.

,,Het is een project dat onder tijdsdruk staat’’, geeft verantwoordelijk wethouder Lennart van der Linden desgevraagd toe. ,,Dat is vaak zo bij grote verbouwingen. Er wordt morgen opgeleverd, maar daarna moet er nog het een en ander gebeuren. Zie het als een soort proefweken voor de officiele opening op 5 november.’’