Vrijdag 10 juli in ‘Met Van Mill door de middag’ burgemeester Van Belzen, Arco van der Lee, kinderburgemeester Maas van der Graaf en verhalenvinder Babs Mouton

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 10 juli in ‘Met Van Mill door de middag’ zijn tussen 15.00 en 17.00 uur te gast burgemeester Jan van Belzen, kinderburgemeester Maas van der Graaf, Arco van der Lee en coach & verhalenvinder Babs Mouton. Kijk jij ook mee? We zijn te zien via Ziggo kanaal 36 en/of 329.

Donderdag 9 juli is het Repair Café geopend in het Kruispunt. Arco van der Lee was bij de opening en hij praat ons helemaal bij! Verder vertelt Arco wat er nog meer gebeurd is in Barendrecht de afgelopen week. Wat is hem het meest opgevallen? 

Kinderburgemeester Maas van der Graaf zit in groep 8, hij gaat na de zomervakantie naar een nieuwe school en sluit dit schooljaar af met zijn klasgenoten. Dit betekent ook dat het tijd wordt voor een nieuwe kinderburgemeester. Maas gaat vertellen waar hij zich vooral mee bezig heeft gehouden en hoe het is om kinderburgemeester te zijn. 

Burgemeester Jan van Belzen komt samen met ons de week afsluiten in de studio. Hij gaat vertellen waar hij zich de laatste tijd mee bezig heeft gehouden. Wat is hem opgevallen en wat wil hij de luisteraars meegeven nu de vakantieperiode in zicht komt?

Babs Mouton is coach en verhalenvinder. Haar missie is het om mensen te helpen om hun energie weer te laten stromen en om werkgelukkig(er) te worden. Babs helpt mensen om te worden wie ze echt zijn, Zij vertelt ons over hoe je je werkgeluk kan vergroten. 

Terugluisteren uur 1 & uur 2 (ook via Spotify en Apple Podcast):

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill