Vrijdag 11 juni  in ‘Met Van Mill door de middag’ (politiek) nieuws, innovatie, Natuurlijk Sportief & Ikazia 

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 11 juni van 15:00 tot 17:00 uur is er een nieuwe ‘Met van Mill door de middag’. In deze uitzending gaat Sebastiaan van Mill in gesprek met Arco van der Lee over het laatste (politieke) nieuws, Daan van der Leer over vrienden van Ikazia, wethouder Arnoud Proos over Innovation Board en Sander Baard van Natuurlijk Sportief. 

Boven: Sander Baard en Daan van der Leer
Onder: Arco van der Lee en wethouder Arnoud Proos

Arco van der Lee van De Schakel Barendrecht praat je bij over de commissievergadering van de afgelopen week waarin onder andere Tunnelvisie en het organiseren van festivals in de Zuidpolder op de agenda stonden. Verder brengt hij verslag uit van de boekpresentatie en signeersessie van het nieuwe boek Orakel van auteur Thomas Olde Heuvelt. 

Mensen met een bijzondere band met Ikazia Ziekenhuis Rotterdam of mensen die iets willen betekenen voor dit ziekenhuis kunnen een vriend van Ikazia worden. “Met steun van vrienden kunnen we onze patiënten net dat beetje extra geven”. Relatiebeheerder Daan van der Leer van de Stichting Vrienden Van Ikazia vertelt je hier alles over. 

Donderdag 10 juni, reikt wethouder Arnoud Proos twee vouchers uit aan ondernemers in Barendrecht. Zij ontvangen subsidie voor innovatieve start ups. Geld dat door de Innovation Board, namens het ministerie, wordt verdeeld onder Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard. Het doel van het programma is om lokale mkb-bedrijven te helpen om wendbaarder en innovatiever te worden. Wethouder Arnoud Proos is te gast in de uitzending om hier meer over te vertellen. 

Zin om te bewegen of wil je kilo’s kwijtraken? We mogen weer in grotere groepen sporten! Sander Baard van Natuurlijk Sportief is daar blij mee. Dit betekent dat er ook weer in de natuur in Barendrecht gesport kan worden op een speelse manier. In de uitzending vertelt Sander hier alles over. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt ook meekijken in onze studio via Ziggo kanaal 36, exxact.nl of onze exxact app. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

 

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie & Techniek: Sebastiaan van Mill