Vrijdag 12 maart in ‘Met Van Mill door de middag’ blikken we vooruit op de Tweede Kamer verkiezingen 2021

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Op vrijdag 5 maart van 15.00 tot 17.00 praten we in ‘Met Van Mill door de middag’ met Arco van der Lee over het laatste (politieke) nieuws. Verder blikken we vooruit op de Tweede Kamer verkiezingen met Burgemeester Jan van Belzen, stembureau teamleider Bram Anker en lokale kandidaten voor de Tweede Kamer verkiezingen: Arnoud Proos (SGP), Gerdien de Lange (CDA), Dennis Boom (FVD) en Reshma Roopram (PvdA). Voorzitter Leon van der Wilk (TVB) schuift aan over tennisvereniging van het jaar en tennisleraar van het jaar.

Zoals elke week is Arco van der Lee te gast in de uitzending om te praten over het laatste (politieke) nieuws. Deze week praten we met hem over de bomenkap aan de Botter en komt hij met zijn nieuwe column. 

Voorzitter Leon van der Wilk van Tennisvereniging Barendrecht heeft goed nieuws! Deze week heeft hij te horen gekregen dat Tennisvereniging Barendrecht Tennisvereniging van het jaar is geworden en Bart van der Ploeg tennisleraar van het jaar is geworden. 

We blikken vooruit op de Tweede Kamer verkiezingen met verschillende gasten. Burgemeester Jan van Belzen is samen met teamleider Back Office Bram Anker te gast over het stemmen. Verder zijn er lokale kandidaten voor de Tweede Kamer verkiezingen in de uitzending, Arnoud Proos (SGP plaats 34), Gerdien de Lange (CDA plaats 69), Dennis Boom (Forum Voor Democratie plaats 12) en Reshma Roopram (PvdA plaats 49). 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill