Vrijdag 15 januari in ‘Met Van Mill door de middag’ splitsing PvdA, Stichting Present en Arco van der Lee met nieuws

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdagmiddag 15 januari van 15.00 uur tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ nieuwe coördinator Esther Dost van Present, fractievoorzitters Marcel Eichhorn (PvdA), Miranda Mes (EVB) & Johan Lengkeek (CDA) en Arco van der Lee met het laatste (politieke) nieuws.  

De nieuwe samenstelling van de fractie van de PvdA Barendrecht bestaat uit de kersverse fractievoorzitter Marcel Eichhorn na de de splitsing met Winnie Hofland. Marcel Eichhorn is te gast in de uitzending om over de splitsing en de toekomst van de PvdA te vertellen. Verder zijn te gast fractievoorzitter Miranda Mes van de EVB en fractievoorzitter Johan Lengkeek met een reactie op de splitsing vanuit de oppositie en de coalitie. 

Esther Dost is sinds 1 mei 2020 project-coördinator van Stichting Present, zij neemt hierbij het stokje over van Pia van Dalen. Esther kijkt in de uitzending terug op haar eerste periode als project-coördinator. Tevens kijken wij met haar naar de toekomst. Waar wil Esther zich voor in zetten in de (nabije) toekomst? Dit hoor je in de uitzending. 

Zoals elke vrijdagmiddag is Arco van der Lee te gast in de uitzending. Hij neemt het laatste lokale en politieke nieuws met zich mee. Samen met Sebastiaan nemen zij de week door voor jou. Deze week zal het gaan over de PvdA, ‘t Vlak en zonnepanelen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill