Vrijdag 16 april in ‘Met Van Mill door de middag’ Nationale Bijentelling, GGD vaccinatie, Nieuwbouw en politiek nieuws

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Op vrijdag 16 april van 15.00 tot 17.00 praten we in ‘Met Van Mill door de middag’ met Arco van der Lee over het laatste (politieke) nieuws, Wethouder Peter Luijendijk, over nieuwbouw Linde Slikboer over de bijentelling en Timo Boelsums arts infectieziektebestrijding bij GGD Rotterdam-Rijnmond.

Zoals elke week is Arco van der Lee in de uitzending om te praten over het laatste (politieke) nieuws. Deze week praten we onder andere met hem over de jongerenontmoetingsplek in Riederpark en de cijfers van het RET. 

Wethouder Peter Luijendijk is te gast in de uitzending om te praten over zijn portefeuille en over nieuwbouw in Barendrecht.

Op zaterdag 17 en zondag 18 april is de Nationale Bijentelling, het doel is om zoveel mogelijk over bijen te weten komen, zodat we de bij beter kunnen helpen. Bijen zijn belangrijk voor bestuiving. Wij praten met onderzoeker Linde Slikboer van Bijenteam Naturalis Leiden en Stichting Eis, het kenniscentrum voor insecten en andere ongewervelden.

Onlangs is de GGD van start gegaan met de vaccinatie van miljoenen Nederlanders voor Covid-19. Steeds meer Barendrechters krijgen een oproep voor deze vaccinatie. Maar wat kan je nu precies verwachten? En waar moet je rekening mee houden? Deze en nog veel meer vragen beantwoord Timo Boelsums arts infectieziektebestrijding bij GGD Rotterdam-Rijnmond.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill