Vrijdag 16 juli vanaf 15 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ burgemeester, nieuws, schapen en repair café

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Gasten in Met van Mill door de Middag

Vrijdag 16 juli van 15:00 tot 17:00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’  praat presentator Sebastiaan van Mill met burgemeester Jan van Belzen over zijn werkzaamheden en de afronding van zijn taken. Arco van der Lee van De Schakel met het laatste (politieke) nieuws. Willem de Graaf en Han Vlieg vertellen je over de activiteiten en plannen van Repair Café en Kids Repair. Schaapherder Martin Oosthoek en Dave van Middelkoop informeert je over hun schapen in Carnisselande. 

Zoals elke vrijdag is Arco van der Lee van De Schakel te gast. Hij praat ons bij over het laatste nieuws zo vlak voor de zomer. Deze week gaat het onder andere over PvdA Wethouder Reshma Roopram, opruim gezelschap en raadsleden gezocht. Je hoort het vrijdag

Burgemeester Jan van Belzen is te gast in de uitzending. Hij praat over zijn werkzaamheden van de afgelopen tijd en de afronding van zijn taken, ZIjn tijd als burgemeester zit er bijna op. Hoe gaat hij deze zomer in? 

Misschien heb je ze wel gezien, langs de Gaatkensplas in Carnisselande grazen schapen. Waarom grazen deze schapen daar? Deze vraag en nog veel meer beantwoordt Schaapsherder Martin Oosthoek van Oosthoek Landschapsbeheer en schaapherder Dave van Middelkoop. 

Heb je kapotte apparaten, speelgoed of gereedschap? Het Repair Café helpt je graag! Onder het motto ‘Weggooien? Mooi niet!‘ worden ‘oude’ spullen gerepareerd. In 2020 heeft het Repair Café Barendrechts Beste gewonnen. Hoe gaat het met de winnaar? Willem de Graaf en Han Vlieg vertellen je over de activiteiten en plannen van Repair Café en Kids Repair.

Deze aflevering beluisteren:

Je kunt hier via Apple Podcast luisteren.

Andere edities, onderwerpen en gasten zijn hier te vinden.

Herhaling op maandag 19 juli tussen 15.00 en 17.00 uur.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl of kijk mee via exxact.nl en Ziggo kanaal 36.

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie & Techniek: Sebastiaan van Mill