Vrijdag 18 juni in ‘Met Van Mill door de middag’ Talent Stage, Zomerprogramma, fietsen voor Mercy Ships en politiek

Talent Stage, Wiebren Visser & Sjors Koeman fietsen voor Mercy Ships, en Arco van der Lee
Talent Stage, Wiebren Visser & Sjors Koeman fietsen voor Mercy Ships en Arco van der Lee

Vrijdag 18 juni is er weer een nieuwe ‘Met Van Mill door de Middag’ van 15:00 tot 17:00 uur. In deze uitzending gaat het over fietsen voor Mercy Ships, het zomerprogramma met Daphne Plaizier, Talent Stage met Bart van Dorp en het laatste nieuws met Arco van der Lee. 

Op de langste dag van het jaar, maandag 21 juni, van zonsopgang tot zonsondergang fietsen. Wiebren Visser (30) uit Barendrecht en Sjors Koeman (25) uit ’s Gravendeel gaan de uitdaging aan. Op maandag 21 juni stappen zij in Rotterdam op de fiets om koers te zetten richting de Duitse grens: heen en weer in totaal maar liefst 320 kilometer. Ze fietsen omdat ze het leuk vinden, maar ook om geld op te halen voor medische hulporganisatie Mercy Ships. Alinda Lenting van Mercy Ships Holland en Sjors Koeman vertellen je meer over Mercy Ships en de fietsactie.

Nog even en het is weer zomervakantie! Voor kinderen en jongeren wordt er een heel leuk zomerprogramma georganiseerd in Barendrecht. Er is van alles te doen: van kanovaren tot pizza’s bakken en van tekenen tot boetseren. Ook doet Exxact dit jaar mee en bieden we twee leuke workshops aan in onze studio! Daphne Plaizier van onze redactie vertelt je hier alles over.

Het is zo ver! De inschrijving voor Talent Stage 2021 is open. Talent Stage is een initiatief van Het Kruispunt waarbij het grootste talent van Barendrecht gezocht wordt. Ben jij of ken jij iemand tussen de 12 en 23 jaar oud en heb jij een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hiphop, spoken word, illusie en wil je dit laten zien? Luister dan vrijdag naar ‘Met van Mill door de middag’

Zoals elke vrijdag is Arco van der Lee van De Schakel in de uitzending met een update over politiek Barendrecht en het laatste nieuws. Deze week praten we over ruimte voor een discounter in het centrum, de uitrol van de afvalpas en een geluidsmeting voor de windturbines langs de Oude Maas. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie & Techniek: Sebastiaan van Mill