Vrijdag 19 maart in ‘Met Van Mill door de middag’ Arco van der Lee, wethouder Bults, Politieke Stagiaires en Roparunteam

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 19 maart tussen 15.00 en 17.00 uur in  ‘Met Van Mill door de middag’ praten we met Arco van der Lee over het laatste nieuws, Wethouder Nico Bults over zijn portefeuille, Stagiaires Pauline de Rooij (GL), Dionysia Dinius (D66) en Rico Ligtvoet (PVDA) en Roland van Vugt van Roparun Team 315. 

Zoals elke vrijdagmiddag is Arco van der Lee in de uitzending om het over het nieuws van de afgelopen week te hebben. Deze week praten we over de sluiting van het pand van een malafide autoverhuurder, Natuurgoed Ziedewij en natuurlijk de uitkomst van de verkiezingen. 

In de uitzending is te gast Wethouder Nico Bults over wat er gebeurt binnen zijn portefeuille. Hieronder valt onder andere sport, sociale zaken en de TOZO & TONK regeling. 

De afgelopen 10 weken hebben Groenlinks, D66 en PvdA stagiaires gehad die zich in hebben gezet voor de Gemeente Barendrecht. Pauline de Rooij (GL), Dionysia Dinius (D66) en Rico Ligtvoet (PVDA) komen van verschillende opleidingen en zijn aan de slag gegaan met respectievelijk burgerinitiatieven in Barendrecht, een beleidsanalyse inburgering binnen Barendrecht en sociaal wonen sociaal. Nu hun stage is afgelopen vertellen ze in de uitzending wat hun bevindingen zijn.  

Dit jaar is er geen Roparun in het Pinksterweekend, het evenement is verplaatst naar oktober dit jaar. Ondanks dat het evenement Roparun in het Pinksterweekend is afgelast zet Barundrecht-team 315 zich ook dit jaar in om zo veel als mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Teamvoorzitter Roland van Vugt is te gast in de uitzending om te vertellen wat zij ondernemen en waarom.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill