Vrijdag 2 oktober in ‘Met Van Mill door de middag’ wijkagenten, wethouder Bults, Arco van der Lee en de Duurzaamheidsweek

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 2 oktober is er een nieuwe ‘Met Van Mill door de middag’. De presentatie is deze keer in handen van Jos Vis en de techniek door Hans van Hengel.

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

In deze uitzending zijn te gast wethouder Nico Bults over het begrotingsvoorstel voor de begroting 2021, wijkagent Jack Demmers en Stefan de Keizer over diefstalpreventie, Arco van der Lee met het laatste nieuws en Edo van Baars over de Duurzaamheidsweek Barendrecht.

Het Barendrechtse college van Burgemeester en wethouders presenteerde dinsdag 22 september haar huishoudboekje: de begroting 2021 laat de verwachte inkomsten en uitgaven zien voor volgend jaar. Het college moet circa 4 miljoen euro bezuinigen om ook de komende jaren de gemeente financieel gezond te maken en houden. Wethouder Nico Bults ligt dit toe.

Wijkagent Jack Demmers houdt zich bezig met het toenemende aantal fietsendiefstallen en auto inbraken in Barendrecht. Samen met zijn collega wijkagent Stefan de Keizer vertelt hij hoe je dit kan voorkomen. 

Arco van der Lee brengt ons het laatste nieuws vanuit Barendrecht. Wil jij weten wat er nog niet in De Schakel staat maar wat wel gebeurd is? Luister dan naar ‘Met Van Mill door de middag”

Edo van Baars van de BAR-organisatie houdt zich bezig met duurzaamheid hij is onderdeel van Team Energietransitie & Klimaatadaptatie. Vanaf zaterdag 3 oktober is het de Duurzaamheidsweek Barendrecht, tijdens deze week staat er veel op de agenda. Hij praat ons bij.

Terugluisteren: 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Jos Vis & Techniek: Hans van Hengel