Vrijdag 23 april in ‘Met Van Mill door de middag’ Politiek nieuws, Tunnelvisie en Streekproducten

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 23 april van 15.00 tot 17.00 praten we in ‘Met Van Mill door de middag’ Arco van der Lee met het laatste (politieke) nieuws, Johan Terdu over een nieuw wijkpunt van Rechtstreex en raadslid EVB Els Schaap.

Zoals elke vrijdagmiddag praten we met Arco van der Lee over het laatste nieuws. Deze week gaat het over het Riederpark, problematiek rondom de overlast Muziekplein en een kunstwerk in een tunneltje.

Vanaf 28 april starten Johan Terdu en Sandra van de Wal een nieuw wijkpunt van Rechstreex aan de Boerhavelaan. Bij Rechtstreex kan je verse, seizoensgebonden boodschappen doen direct bij boeren en makers uit je eigen regio. Johan Terdu is te gast in de uitzending.

Onder de naam Tunnelvisie Barendrecht komt de fractie van EVB met het voorstel om 33 tunnels voor voetgangers, fietsers en autoverkeer in Barendrecht een ander aanzien te geven. EVB stelt voor om voor de tunnels een opknap plan te maken samen met Kunst Creatief Barendrecht, het jongerenwerk van Kijk op Welzijn en andere geïnteresseerde partijen. Raadslid Els Schaap spreekt hierover in de uitzending.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill