Vrijdag 23 oktober in ‘Met van Mill door de middag’ fractievoorzitters EVB & VVD, Happyween, Windturbines en Wereldwinkel

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 23 oktober is er tussen 15.00 en 17.00 uur een nieuwe ‘Met Van Mill door de middag’. In deze uitzending zijn te gast fractievoorzitters Lennart van der Linden (EVB) en Matthijs van der Welle (VVD), Mees Hoogerwerf voorzitter van de Wereldwinkel, Corma Bezemer over Happyween en advocaat Peter de Lange. Deze uitzending is ook te zien via visual radio via exxact.nl en via Exxact TV op Ziggo kanaal 36 en/of 329.

Tijdens de raadsvergadering van 13 oktober werd er gesproken over een integriteitsmelding en is er een motie van treurnis ingediend. Fractievoorzitters Lennart van der Linden (EVB) en Matthijs van der Welle (VVD) gaan hierover in gesprek met elkaar in ‘Met Van Mill door de middag’. 

De voorzitter van de wereldwinkel Mees Hoogerwerf schuift ook aan in de uitzending. De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Deze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. De Fairtrade week start op zaterdag 24 oktober. In deze week staan de eerlijke producten centraal. 

Happyween is een gezellig en vrolijk feest dat vorig jaar voor het eerst in Barendrecht werd gehouden. Corma Bezemer is organisator van dit jaarlijks terugkerende feest. Dit jaar is het iets anders, hoe het precies in zijn werk gaat vertelt Corma. 

Donderdag 22 oktober is er een uitspraak in een kort geding rondom de bouw van windturbines in Drenthe. Wat dit voor effect zou kunnen hebben op windturbines in Barendrecht en in de regio, vertelt de Barendrechtse advocaat Peter de Lange. 

Uitzending beluisteren:

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill