Vrijdag 25 december de kerstspecial van ‘Met Van Mill door de middag’

Daphne Plaizier en Sebastiaan van Mill van 'Met Van Mill door de middag'
Daphne Plaizier en Sebastiaan van Mill van ‘Met Van Mill door de middag’

Op vrijdagmiddag 25 december (Eerste Kerstdag) van 15.00 tot 17.00 uur is er een speciale kerstuitzending van ‘Met Van Mill door de middag’ gepresenteerd door Sebastiaan van Mill en Daphne Plaizier (redactie) met alleen maar kerstmuziek. Wil jij er achter komen wat de ultieme kerst top 10 is? Luister mee en (her)ontdek kerstnummers!

Op maandagmiddag 28 december en woensdagmiddag 30 december wordt ‘Met Van Mill door middag’ van 15.00 tot 17.00 uur gepresenteerd door collega René Toonen en de techniek is in handen van Hans van Hengel. Zij sluiten samen met jou het jaar af. Sebastiaan van Mill is weer bij je terug in 2021. Hij wenst jou (ook namens Daphne) fijne feestdagen en een gelukkig & gezond 2021. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en/of een bemoediging voor familie, vrienden of collega’s? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

De uitzending is ook te beluisteren via Spotify, Apple en Google Podcast (Exxact Barendrecht).

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill