Vrijdag 26 februari in ‘Met Van Mill door de middag’ Repair Café, EVB en VVD over veiligheid en Arco van der Lee

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 26 februari van 15:00 uur tot 17:00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ Arco van der Lee met het laatste nieuws, Willem de Graaf & Peter Klaassen van Repair Cafe en Matthijs van der Welle (VVD) & Dick Heijboer (EVB) over het veiligheidsplan.

Zoals elke week wordt het lokale en politieke nieuws van de afgelopen week besproken op de vrijdagmiddag met Arco van der Lee van De Schakel. Deze week gaat het onder andere over de onrust bij Middeldijkerplein, Carnisse Veste en Het Havenhoofd. 

Heb je kapotte apparaten, speelgoed of gereedschap? Het Repair Café helpt je graag! Onder het motto ‘Weggooien? Mooi niet!‘ worden ‘oude’ spullen gerepareerd. In 2020 heeft het Repair Café Barendrechts Beste gewonnen. Hoe gaat het met de winnaar? Deze en nog veel meer vragen gaan Willem de Graaf & Peter Klaassen beantwoorden in de uitzending. 

Het veiligheidsplan waar de gemeente Barendrecht zich voor inzet was geïnitieerd door Matthijs van der Welle (VVD) en Dick Heijboer (Echt Voor Barendrecht) door middel van een motie. Beide zijn te gast in de uitzending om te vertellen hoe deze motie tot stand gekomen is en waarom dit zo belangrijk is. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. Kijk mee in de studio via exxact.nl, Exxact TV (Ziggo kanaal 36) of onze Exxact App. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill