Vrijdag 29 januari in ‘Met Van Mill door de middag Arco van der Lee, Buurtbemiddeling, Wethouder Schaap en Dirk Vermaat

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Tussen 15.00 uur tot 17.00 uur gaan we in gesprek met Fica Djohani en Gertjan Vermaas van Advieslijn Woonoverlast en Buurtbemiddeling Barendrecht. 

Buurtbemiddeling is er voor inwoners die problemen of ruzie hebben met hun buren en er zelf niet uitkomen. Pionieer en specialist op dit gebied van Fica Djohani en Gertjan Vermaas van Advieslijn Woonoverlast en Buurtbemiddeling Barendrecht vertellen wat buurtbemiddeling doet en waarvoor je hun hulp kan inroepen. Buurtbemiddeling Barendrecht bestaat 10 jaar! De Advieslijn Woonoverlast Barendrecht is bereikbaar van maandag-vrijdag van 13:00-17:00 uur op het nummer 088 – 377 7600.

Zoals elke vrijdagmiddag is Arco van der Lee in de uitzending over het laatste nieuws in Barendrecht. Deze week praat hij ons bij over de Talmaweg en over het gemeenteraadsbesluit voor ‘t Vlak. Dit parkeerplein wordt een groen autovrij verblijfsplein. 

Wethouder Cees Schaap heeft een open brief geschreven naar de inwoners van Barendrecht over de afvalstoffenheffing. In deze brief legt hij uit waarom de gemeente de keuzes heeft gemaakt die gemaakt zijn. Wethouder Schaap is te gast in de uitzending om dit verder toe te lichten.

Verder reageert Dirk Vermaat, raadslid van Echt voor Barendrecht, in een open reactie op deze brief. In de vorige collegeperiode was hij de wethouder van afvalbeleid.

Terugluisteren kan hier:

Als Podcast kun je de uitzending hier beluisteren: via Spotify of Apple Podcast.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en/of een bemoediging voor familie, vrienden of collega’s? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill