Vrijdag 8 januari in ‘Met Van Mill door de middag’ het laatste (politieke) nieuws, politie en het voedingscentrum

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 8 januari in ‘Met Van Mill door de middag’ zijn te gast wethouder Cees Schaap, wijkagent Jack Demmers over de jaarwisseling, woordvoerder voedingscentrum Patricia Schutte en Arco van der Lee met het laatste (politieke) nieuws. 

Samen met Arco van der Lee van de Schakel blikken we terug op de laatste week van december en de eerste week van januari. We staan stil bij de plannen van de gemeente voor de Talmaweg en Dierensteinweg. Wat er is allemaal gebeurd in Barendrecht? 

Wethouder Cees Schaap is te gast in de uitzending. Wij gaan met hem in gesprek over over de (verplaatste) markt op het Havenhoofd in Carnisselande en actuele zaken binnen zijn portefeuille. 

Wijkagent Jack Demmers vertelt over de jaarwisseling in Barendrecht en over zijn politietaken in Coronatijd. Heb jij een vraag voor wijkagent Jack? Stuur deze op naar redactie@exxact.nl of bel of stuur whatsapp bericht naar 0180 62 11 12.

Veel Nederlanders maken goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ze willen bijvoorbeeld afvallen, gezonder eten of iets doen voor het milieu. Maar zo’n voornemen is soms moeilijk vol te houden. Woordvoerder van het Voedingscentrum Patricia Schutte geeft je tips hoe je de ‘eetwissel’ om gezonder te gaan eten kan volhouden. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er in Barendrecht gebeurt? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill