Vrijdag datum 30 april in ‘Met Van Mill door de middag’ Politiek nieuws, Energietransitie, Exxact Podcast en 4 mei herdenking

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdagmiddag 30 april van 15:00 tot 17:00 uur in ‘Met van Mill door de Middag’ zijn te gast Arco van der Lee met het laatste nieuws, Edo Baars over energietransitie, Sacha Eikenboom over Exxact Podcast en René Toonen over de dodenherdenking op dinsdag 4 mei in Barendrecht. 

Met Arco van der Lee in de uitzending praten we over het laatste (politieke) nieuws. Deze week praten we onder andere over de aanstaande sloop van Borgstede, kleuren met de kinderburgemeester en de kerkenvisie van de gemeente Barendrecht. 

Woningeigenaren en huurders kunnen in Barendrecht de WoonWijzerBox of een Energiebox aanvragen. Een box bevat energiezuinige producten en er is een adviesgesprek mogelijk met een energiecoach. Beleidsmedewerker Edo Baars van team Energietransitie en Klimaatadaptatie van de BAR-organisatie vertelt je hoe je in aanmerking kunt komen. 

Podcasts zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Exxact Barendrecht is blij dat vanaf nu de Exxact Podcast een feit is. Wekelijks op donderdag verschijnt er een nieuwe podcast met uiteenlopende onderwerpen. Sacha Eikenboom is een van de presentatoren van de Podcast, zij vertelt je er alles over. Het programma ‘Met Van Mill door de middag’ is als podcast beschikbaar. 

In Nederland herdenken we op 4 mei de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Sinds 1961 herdenken we ook de slachtoffers van oorlogssituaties en vredesoperaties waarbij Nederland betrokken was na de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar vindt er een sobere herdenking plaats op 4 mei. Met voorzitter René Toonen van Stichting 4 mei Herdenking Barendrecht bespreken we het programma van dit jaar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl Kijk mee via exxact.nl of Ziggo kanaal 36 of onze Exxact App. 

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill