Vrijdag in ‘Met Van Mill door de middag’ Theater Het Kruispunt, Arco van der Lee en de finalisten Barendrechts Beste

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 11 september in ‘Met van Mill door de middag’ zijn te gast Marlies van Noppen en Bart van Dorp over het nieuwe programma van Theater het Kruispunt, Arco van der Lee met het nieuws en Wethouder Tanja de Jonge met de finalisten voor ‘Barendrechts Beste 2020’.

Marlies van Noppen (marketing, publiciteit & (film)programmering) houdt zich bezig met de programmering voor Theater Het Kruispunt. Na deze gekke tijden gaat het theater langzaam weer open. Er staan veel verschillende dingen gepland. Wil jij graag naar het theater maar weet je nog niet wat je wil zien? Luister dan naar Marlies van Noppen, zij verteld alles over het nieuwe programma en waar je zeker weten bij moet zijn!

Arco van der Lee is terug van weggeweest. Deze week is hij er weer bij in de studio om te vertellen over het laatste nieuws uit de regio. Wat is hem het meest opgevallen? Wat moet elke Barendrechter weten? Arco vertelt het! 

Het is zo ver, de finalisten van ‘Barendrechts Beste’ zijn bekend! Wethouder Tanja de Jonge en Miranda Groen van KijkopWelzijn nemen de finalisten mee naar de studio. Er kan namelijk gestemd worden op de vier finalisten: 

  • Het kind verbindt ontbijt, St. Het Kruispunt Live, Marlies van Noppen en Bart van Dorp
  • Repair cafe Barendrecht, Peter Klaassen, Willem de Graaf en Han Vlieg
  • Kerst en Herinneringsboom, Corma Bezemer
  • Alle finalisten pitchen hun idee in de uitzending, heb jij nog niet gestemd? Luister dan vooral naar ‘Met van Mill door de middag’.

Uitzending terugluisteren:

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill