Vrijdag in “Met Van Mill door de middag” Wethouders Nico Bults & Arnoud Proos, Arco van der Lee en Glenda Peters!

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdagmiddag in “Met Van Mill door de middag” tussen 15.00 en 17.00 uur komen er weer twee wethouders voorbij. Deze week is het de beurt aan Nico Bults en Arnoud Proos. Zij gaan ons een update geven over waar zij zich voor inzetten deze periode. Verder geeft Arco van der Lee zijn wekelijkse update over het nieuwtje wat hem opviel de afgelopen week. En Glenda peters is te gast met haar muziek! Het beloofd weer een leuke muzikale afsluiter van de week te worden. Luister jij ook? 

Arco van der Lee van De Schakel geeft zijn wekelijkse update over het nieuwtje wat hem het meest bijgebleven is. Deze week gaat het over onderzoek naar aardwarmte ook wel geothermie in Barendrecht. Hij zal het onderwerp uitgebreid belichten en vertellen wat dit precies inhoud. Ben je nieuwsgierig geworden? Luister dan zeker op vrijdag naar de uitzending!

Nico Bults is de eerste wethouder die aan het woord komt. Hij geeft ons een update  over de zaken die spelen binnen zijn portefeuille. Deze week legt hij de nadruk op sport, sociale zaken en de verdere opstart van de sport in Barendrecht. 

Op deze vrijdagmiddag komt ook Glenda Peters voorbij. Zij wil graag met alle luisteraars het weekend muzikaal inluiden. Dit doet zij door te vertellen over haar nieuwe nummer die ze gemaakt heeft samen met Jaco Groeneweg en Willem Kusters. Ben jij ook van de partij? 

Arnoud Proos is de tweede wethouder die aan het woord komt op de vrijdagmiddag. Hij gaat een update geven over de zaken die spelen binnen zijn portefeuille. Hij gaat het onder andere hebben over hoe het nu gaat met de bedrijven in Barendrecht, de kerkenvisie en het sociale woningbezit van Vestia.

Je kunt het programma hier terugluisteren:

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Verzoeknummer:

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.