Vrijdag in ‘Met Van Mill door de middag zijn te gast Arco van der Lee, raadslid Dirk Vermaat (EVB) en Winnie Hofland (PVDA) en Petra Teunissen over de minibieb

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdagmiddag 18 september van 15.00 tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ zijn te gast Arco van der Lee met het laatste nieuws, Winnie Hofland (PvdA) en Dirk Vermaat (EVB) en Petra Teunissen over de dag van de minibieb. 

Deze week is Arco van der Lee van de Schakel in de studio om te vertellen over het laatste nieuws uit de regio. Wat is hem het meest opgevallen? Wat moet elke Barendrechter weten? Arco vertelt het! 

Zaterdag 19 september is het de dag van de minibieb. In Barendrecht hebben we drie minibieb’s die deelnemen aan deze dag door activiteiten te organiseren bij de minibieb. Petra Teunissen heeft een minibieb, zij verteld wat een minibieb is en wat er zaterdag bij haar te doen is. 

Dirk Vermaat (EVB) en Winnie Hofland (PvdA) spreken over de betaling door de gemeente Barendrecht van door wethouder Reshma Roopram gemaakte advocaatkosten. Zij maakte deze kosten naar aanleiding van berichtgeving van het AD dat zij tijdens een horecabezoek de corona maatregelen zou hebben overtreden. 

Uitzending terugluisteren:

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill