Vrijdag in “Met Van Mill door de middag” wethouders, wijkagent, FreshFriends en Arco van der Lee

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdagmiddag in “Met Van Mill door de middag” tussen 15.00 en 17.00 uur komen er weer nieuwe gasten in de uitzending. Sebastiaan belt met de wethouders Nico Bults en Arnoud Proos. Zij geven een update over de huidige stand van zaken. Verder is Pieter Vos van FreshFriends te gast. Jack Demmers namens de politie Barendrecht en Arco van der Lee geeft zijn wekelijkse update. 

“Wij zijn de FreshFriends, 4 jonge gasten die een afhaalpunt zijn begonnen voor groente en fruit pakketten in Barendrecht. Ons motto is ‘vers voor weinig.’ We willen de best mogelijke kwaliteit voor scherpe prijzen wekelijks aanbieden.” FreshFriends bestaat uit Chiel-Jan van den Heuvel, Pieter Vos, Mark Verhoeven en Hendrik Goudriaan. Namens FreshFriends komt Pieter Vos in de uitzending vertellen over wie ze zijn en wat ze doen. 

De eerste wethouder die een update gaat geven is Arnoud Proos. Zijn portefeuille bevat onder meer economische zaken (inclusief ontwikkeling bedrijventerreinen) en wonen. Hij zal vertellen over de laatste stand van zaken binnen deze gebieden, welke brandende vragen er zijn van de inwoners van Barendrecht en hoe het er nu nu aan toe gaat.

Jack Demmers, wijkagent in Barendrecht, gaat spreken over de handhaving binnen Barendrecht. Hoe gaat dit er aan toe? Kan de politie hun werk goed doen? En hoe doen ze dit op afstand? Dit zijn slechts een paar vragen die wij gaan stellen aan Jack Demmers op vrijdagmiddag. 

Arco van der Lee is weer te gast op de vrijdagmiddag. Hij gaat zijn wekelijkse update geven over het nieuwtje dat er het meest uitsprong voor hem de afgelopen week. Deze keer gaat hij het hebben over Stichting Diaconaal Fonds. De gemeente heeft 10.000 euro gegeven aan dit noodfonds voor alle inwoners van Barendrecht. 

De tweede wethouder die een update gaat geven is Nico Bults. Zijn portefeuille bevat financiën en grondbedrijf, sociale zaken (Participatiewet, minima), vluchtelingen en sport. Hij zal vertellen over de laatste stand van zaken binnen zijn portefeuille. Ook gaat hij in op de nieuwe ontwikkelen op het gebied van sport. De sportverenigingen mogen binnenkort de deuren weer beperkt gaan openen. 

Verzoeknummer:

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of WhatsApp naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.