Vrijwilligers KijkopWelzijn in het zonnetje gezet tijdens barbecue

vrijwilligersbarbecue 2024

Barendrecht – Op vrijdag 24 mei zijn meer dan 50 vrijwilligers van KijkopWelzijn flink in het zonnetje gezet tijdens een barbecue in BLOK0180.

Vrijwilligers zijn onmisbaar in Barendrecht en het team van KijkopWelzijn verzorgt sinds een aantal jaar een barbecue waarbij de vrijwilligers achterover leunen en door de medewerkers wordt getrakteerd op allerlei lekkers. Het bleek voor sommige vrijwilligers nog moeilijk, dat achterover leunen, maar het was zeker niet de bedoeling dat de vrijwilligers deze avond aan het werk gingen.

Zevenentwintig vrijwilligers ontvingen een extra presentje omdat ze tussen de vijf en tien jaar vrijwilligerswerk voor KijkopWelzijn vervulden en er waren zelfs twee jubilarissen waar Barendrecht al tien jaar of langer op kan rekenen.

Bent u ook op zoek naar passend vrijwilligerswerk in Barendrecht? Komende zaterdag 1 juni tussen 12:00 en 15:00 uur, bent u van harte welkom op de Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis. Daar ontmoet u allerlei organisaties waar u al uw vragen over vrijwilligerswerk aan kunt stellen.

vrijwilligersbarbecue 2024