VVD-hoofdbestuurder Stephanie ter Borg in Gemeenteloket

Stephanie ter Borg

Stephanie ter Borg (34) werd op achttienjarige leeftijd gemeenteraadslid in Barendrecht. Daarna volgde het wethouderschap in onze gemeente en nu is zij algemeen secretaris in het landelijk bestuur van de VVD. Op donderdagavond 14 juni vertelt zij vanaf 19u00 over haar politieke loopbaan in Exxact radioprogramma Gemeenteloket.

In de periode 2010 – 2014 werd Ter Borg op zesentwintigjarige leeftijd wethouder in Barendrecht. Zij had onder meer sport, cultuur en wonen in haar portefeuille.

Als Algemeen Secretaris is Ter Borg onder meer verantwoordelijk voor het contact met de regio’s en lokale netwerken van de VVD en de bewaking van besluitvormingstrajecten. Ook heeft zij troubleshooting in haar takenpakket. Daarnaast is zij directeur Academie Bestuur, Recht & Ruimte bij Saxion Hogescholen.

Hoe heeft Ter Borg de overstap van lokale naar landelijke politiek ervaren en wat vindt zij van de ontwikkelingen in de gemeentelijke politiek en Barendrecht in het bijzonder?

Gemeenteloket is het wekelijkse radioprogramma over politiek en gemeentelijke actualiteiten in Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19u00 live te beluisteren op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel), of via de app of livestream van Exxact Barendrecht. Of beluister eerdere uitzendingen van Gemeenteloket.