Wethouder Johan van Wolfswinkel opent Energieshop

Heeft u al eens kritisch naar uw energierekening gekeken? De kans is aanwezig dat de kosten omlaag kunnen worden gebracht met behulp van duurzame oplossingen. De Duurzame Energieshop Barendrecht, die sinds maart te vinden is in winkelcentrum Carnisse Veste, heeft zich ten doel gesteld om inwoners van de gemeente een persoonlijke oplossing te leveren op duurzaamheidsgebied. Wethouder Johan van Wolfswinkel zal deze winkel zaterdag openen.

De partners achter het concept zijn adviseur Marcel Eichhorn (Zet Duurzaam Stappen), Yasar Dural (Duralled) en Marcel de Goeij (Hart 4 Solar), de betrokken leveranciers zijn Vaillant, Clage elektrische verwarming en e-Domotica. In de winkel zijn onafhankelijke adviseurs aanwezig, die de klant van een totaaladvies kunnen voorzien op het gebied van duurzaamheid. ,,Verlichten, verwarmen, de stroomvoorziening; het wordt allemaal meegenomen”.

Iedereen is van harte welkom om met de energierekening in de hand binnen te stappen bij de Duurzame Energieshop en te vragen wat er bespaard kan worden. De adviseurs komen altijd met een advies op maat.
(adres: )Van Beuningenhaven 39 2993 EH Barendrecht