Vanmiddag 15-17 uur ‘Met Van Mill door de middag’: wijkagenten, kerstengelenproject en politiek (herhaling en laatste aflevering 2021)

Een goed gevoel bij 'Met Van Mill door de middag'
Een goed gevoel bij ‘Met Van Mill door de middag’

Maandag 13 december, van 15.00 tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ op Exxact Barendrecht: wijkagenten Jack Demmers en Noureddine Agarouj over hun politietaken in Barendrecht; Marjon Kesselaar houdt inzamelingsactie en organiseert een kerstdiner voor eenzame ouderen; Kerstengel Maas van der Graaf en voorzitter Petra Teunissen van Stichting Present over het Kerstengeleproject en Steefs tuintip. Verder praat Sebastiaan van Mill met journalist Arco van der Lee van de Schakel over het laatste (politieke) nieuws. Kijk en luister via exxact.nl, ziggo kanaal 36 of 106.4 FM. 

Dit is de laatste uitzending van ‘Met Van Mill door de middag’ in 2021. Op donderdag 13 januari starten wij in het nieuwe jaar en zetten wij onder andere in op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Ook in het nieuwe jaar volg je bij ons het laatste nieuws, actualiteiten, politiek en de mooie verhalen uit Barendrecht.

Wij willen jou, alle gasten en iedereen die in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de uitzendingen van ‘Met Van Mill door de middag’ hartelijk bedanken. Namens de redactie wensen wij je alvast goede feestdagen en een gezond en voorspoedig 2022 toe!

Je kunt deze aflevering hier beluisteren:

Met Van Mill door de middag Podcast (2020/2021) te beluisteren via Spotify, Google en Apple Podcast.

Voorgaande edities, onderwerpen en gasten zijn hier te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan vanaf donderdagmiddag 13 januari 2022 (herhaling op maandagmiddag) naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12 of via de Exxact app. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill / Techniek & Presentatie: Sebastiaan van Mill