William in gesprek met BAR Lokale Media

BAR Lokale Media

William Vat gaat op donderdag 16 juli van 20.00 tot 21.00 uur bij Exxact Barendrecht Live in gesprek met de mensen van BAR Lokale Media, de uitgever van onder meer De Schakel.

De uitgeverij in het bekende witte pand aan de Singel in Barendrecht heeft onlangs afscheid genomen van de naam BAR Uitgeverij. Daarmee wordt duidelijk gemaakt dat naast papier en inkt digitale kanalen steeds belangrijker worden in het medialandschap en de manier waarop mensen het nieuws tot zich nemen. William praat erover met onder anderen directeur Willem Monteban, redacteur Arco van der Lee en accountmanager Dimitri van Deursen. Het gaat over het verleden van De Schakel, die in 1939 door Koos Wesdijk werd opgericht. Maar ook over het heden en de wegen die BAR Lokale Media naar de toekomst inslaat, inclusief alle online activiteiten, waaronder BAR TV.

 


Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is donderdagavond 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht, te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook is Exxact te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED.