William in gesprek met Professional Organizer

William Vat
William Vat

William Vat gaat op donderdag 19 november van 20.00 tot 21.00 uur bij Exxact Barendrecht Live in gesprek met een Professional Organizer.

Een professional organizer, ook wel opruimcoach genoemd, is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Vooral in deze gekke tijd, tijdens Corona Crisis, merken  wat goed voelt en waar je gelukkig kan zijn. Maar vanwege verschillende factoren kan het zijn dat dit helaas niet zo is. Een professional organizer kan je dan op weg helpen. Een organizer biedt advies en begeleiding bij het creëren van orde en structuur op een overzichtelijke manier.

Veronique Bouwmeester van yourhomeorganizer.nl is een Professional Organizer, geeft interieur en kleuradviezen en is Feng Shui consultant. Met deze combinatie helpt ze mensen weer op weg door rust en balans in huis aan te brengen, zodat je huis als een echt thuis aanvoelt.

Dit uur nieuwe Americana en Soul Music van o.a Chris Stapleton en vele anderen…


Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is donderdagavond 19 november van 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht, te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook is Exxact te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED.