William Vat bij Exxact in gesprek over microdermabrasie

William Vat

 

William Vat bij Exxact in gesprek over microdermabrasie

William Vat gaat donderdag van 20.00 tot 21.00 uur live in de nieuwe studio van Exxact Barendrecht in Het Kruispunt in gesprek over microdermabrasie. Microdermabrasie is “Hot” in de beautybranche!.Het is een van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen van dit moment. Het geeft snel mooie resultaten bij diverse huidproblemen. Het allernieuwste hightech apparaat is de Observ. Daarmee kan de gezichtshuid onder invloed van verschillende lichtmogelijkheden mee bekeken worden. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ analyseert alle huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Binnenkort is de Observ ook in Barendrecht voor behandelingen in gebruik. William praat over dit interessante onderwerp met Huidspecialist Marijke Vermaas eigenaar van het Cosmo Beauty Center “Lijnbaan” Rotterdam.
William geeft de uitzending extra kleur met muziek die hij heeft meegenomen van zijn vele reizen. Deze uitzending staat in het teken van de Route 66 Americana Soul music.
ExxactLive! “William in gesprek met…” is donderdag 21 september van 20 tot 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht,106.4 in de ether en 105.9 op de kabel, ook via www.exxact.nl.

Bron: Barendrechts Dagblad