William Vat in gesprek met “Portretmakers” in Exxact Live

William Vat

William Vat gaat op donderdagavond 18 november Live in gesprek van 20 tot 21.00 uur bij Exxact Barendrecht in gesprek met het bedrijf Portretmakers. Wanneer wegen scheiden en een afscheid nadert ontstaat vaak de behoefte om herinneringen vast te leggen. Een stemgeluid kan ons terugbrengen naar de mooie momenten en fijne herrinneringen. Bij het bedrijf Portretmakers kun je terecht met je levensverhaal, bijvoorbeeld om als dierbaar document achter te laten voor je nabestaanden. In de tv studio van Portretmakers nemen ze het leven van geboorte tot nu door aan de hand van eigen foto”s en video”s. Jouw verhaal, stemgeluid, herinneringen en de lach gaan nooit verloren. Het is een video testament, of een video portret als blijvende herinnering. William gaat in deze uitzending in gesprek met Dennie van Diessen – Directeur van het bedrijf Portretmakers.

In deze Live “William in gesprek met… Live uitzending staat de muziek in het teken van de ” Americana Soul music “. Ook heeft William in deze uitzending een gast presentatrice en dat is Anika van der Velde.
Exxact Live ” in gesprek met…” is te beluisteren op donderdag 18 november van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl

William Vat