William Vat in gesprek met psychotherapeuten

William Vat gaat donderdag 20 oktober van 20 tot 21 uur live in de nieuwe studio van Exxact Barendrecht in Het Kruispunt in gesprek met twee psychotherapeuten. Iedereen heeft in haar of zijn leven wel eens een moeilijke periode. Meestal lukt het om hier alleen uit te komen. Als dit niet lukt, kan professionele hulp een uitkomst bieden. Psychotherapie helpt bij het aanpakken van uiteenlopende klachten en problemen, zoals persoonlijkheidsproblematiek, angstklachten, burnout, depressieve klachten, slaapproblemen, rouw, eetproblemen en beperkte sociale vaardigheden. De gasten in deze live uitzending zijn gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut Angelique Ardon en Anita Eleveld.
William geeft de uitzending extra kleur met muziek die hij heeft meegenomen van zijn vele reizen. Deze uitzending staat in het teken van de Fillmore California Highway 61 music.
ExxactLive! “William in gesprek met…” is donderdag 20 oktober van 20 tot 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht,106.4 in de ether en 105.9 op de kabel, ook via www.exxact.nl.