William Vat in gesprek met Stichting Vakantiekind

William vat

Barendrecht ; William Vat gaat op donderdag 7 juli “Live” van 20 tot 21.00 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek met Stichting Vakantiekind. De meeste mensen maken vakantie plannen, naar het buitenland, vol met luxe en avontuur. Helaas zijn er ook veel kinderen waarvoor dit niet gewoon is. Stichting Vakantiekind heeft als doel dat ieder kind het vakantiegevoel kan ervaren, ongeacht hun achtergrond. Kinderen uit de bijstand, pleegzorg, zorggroepen, AZC”S en modale gezinnen. William en zijn co presentatrice Anika gaan het gesprek aan met hun gast : Angelique van Maarschalkerweerd van Stichting Vakantiekind over dit zeer belangrijke menselijke onderwerp. Luisteraars kunnen “Live” bellen tussen 20 en 21 uur naar de radio van Exxact Barendrecht op telnr 0180621112 om vragen te stellen aan Angelique van Maarschalkerweerd.

In deze Live “William in gesprek met… “Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de Motown Soul en Americana music.

Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is te beluisteren op donderdag 7 juli van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en ook via www.exxact.nl