William Vat in gesprek met Zonnebloem Barendrecht

William Vat in gesprek met....

Barendrecht ; William Vat gaat op donderdag 19 januari “Live” van 20 tot 21.00 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek over en met de Zonnebloem Barendrecht. Er kan namelijk zoveel meer dan je denkt. Mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. De Zonnebloem laat hun niet zitten, want ook binnen de Zonnebloem afdeling Barendrecht zijn vrijwilligers actief, zowel in de activiteiten commisie als in het bestuur. Ook in de corona jaren hebben we zoveel mogelijk geprobeerd contact te houden met onze deelnemers door bezoeken af te leggen, telefonische contacten en kleine presentjes bij onze gasten af te geven. De Zonnebloem Barendrecht organiseert diverse activiteiten zoals bingo, bootreizen, verwendagen met lunch en vakanties. Over dit onderwerp praat William, Anika en Rob met Sjanie Willemstein en met een aantal vrijwilligers van de Zonnebloem Barendrecht.

In deze Live “William in gesprek met… “Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de Motown Soul en Americana music.

Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is te beluisteren op donderdag 19 januari van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en via www.exxact.nl