William Vat in gesprek over Aardgasloos wonen

Barendrecht ; William Vat gaat samen met Marijke Vermaas op donderdag 19 juli “Live” van 20 tot 21.00 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek over Aardgasloos wonen. Steeds meer mensen weten dat aardgasloos wonen op den duur noodzakelijk is, maar de kosten ervan zijn reden tot zorg. Als alles volgens plan verloopt dan zullen we per 2050 geen aardgas meer verbruiken. Dit betekent dat we nog ongeveer 30 jaar hebben om onafhankelijk te worden van fossiele branstoffen zoals aardgas. Maar hoe gaan we dan onze woning verwarmen? Of koken en warm douchen? Over dit onderwerp zijn veel vragen, en daar krijgen we uitleg over in in deze Exxact Barendrecht “Live” uitzending ” van dhr Tom Smeulders : partner van Stadsruim en directeur van Balanshuis b.v die bewoners en bedrijven helpt, maar ook gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen bij het verminderen van de energiekosten en bij het opstellen en uitvoeren van plannen om hun woning of gebouwen energieneutraal te maken.

 

 

In deze Live “William en Marijke in gesprek met… “Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de oude Soul en Americana music.

Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is te beluisteren op donderdag 19 juli van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl