William Vat in gesprek over Burn-out/Depressie

William Vat en Marijke Vermaas
William Vat en Marijke Vermaas

William Vat gaat samen met Marijke Vermaas op donderdag 21 februari “Live” van 20.00 tot 21.00 uur in gesprek over Burn-out/Depressie.

Steeds meer mensen krijgen met een burn-out te maken en hebben klachten die ook voorkomen bij een depressie. Bij een burn-out heb je lichamelijke klachten. Gevoelens van vermoeidheid en uitputting staan sterk op de voorgrond. De klachten die je ervaart beperken je in je dagelijkse functioneren : op je werk, thuis en/of je sociale leven. Zo is men vaak somber en lusteloos. Men kan ook last hebben van schuldgevoelens, net als mensen met een depressie. Daardoor zijn een depressie en een burn-out soms moeilijk van elkaar te onderscheiden. Het verschil is dat een burn-out het gevolg is van een langdurige overbelasting, terwijl een depressie ook kan ontstaan zonder dat er sprake is van overbelasting.

Verder speelt aanleg bij het ontstaan van een depressie een grotere rol dan bij burn-out. Over dit interessante onderwerp gaan William en Marijke in gesprek met Sven Gerritsen ; eigenaar van de Psychologenpraktijken ‘Smeijl” uit Barendrecht, Breda en Dordrecht. Luisteraars die een vraag hebben kunnen “Live” bellen naar de studio op telnr 0180621112.

In deze Live “William en Marijke in gesprek met… “Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de Memphis Soul en Americana music.

Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is te beluisteren op donderdag 21 februari van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl