William Vat in gesprek over hooggevoelige kinderen

William Vat in gesprek met...
William Vat in gesprek met…

William Vat gaat op donderdag 5 maart van 20.00 tot 21.00 uur bij Exxact Barendrecht Live in gesprek over het opvoeden van hooggevoelige kinderen.

Meer plezier in opvoeden is toch belangrijk, en dat onderwerp bespreekt William in deze uitzending met deskundige op dat gebied : Eva Pols. Eva zette haar droom om tot actie en is nu energie en pleziercoach. Zij helpt ouders om meer plezier in opvoeden te krijgen. Als ervaringsdeskundige heeft zij zich gespecialiseerd in het gedachtegoed van Janneke van Olphen. Eva begeleidt van ouders met (hoog)gevoelige kinderen die een (zeer) sterke eigen wil hebben. Ze leert ouders signalen te herkennen en de ‘buien’ van hun kinderen liefdevol en daadkrachtig op te vangen. Ze laat ouders weer spelen, meer plezier maken en leert hen om de wereld door de ogen van hun kind te bekijken. Zo wordt en blijft opvoeden leuk!

In deze uitzending staat de muziekkeuze in het teken van Americana music, en ook de oude Soul uit Detroit zal ten gehore worden gebracht.

 


Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is donderdagavond 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.