William Vat in gesprek over Horeca Barendrecht

William Vat
William Vat

William Vat gaat op donderdag 21 januari Live in gesprek van 20 tot 21.00 uur bij Exxact Barendrecht over de Horeca Barendrecht.

Vanaf 14 oktober 2020, 22.00 uur zijn alle eet-en drinkgelegenheden gesloten. Vanaf 15 december 2020 is Nederland in lockdown en heeft het kabinet extra maatregelen ingesteld. Afhalen en bezorgen is toegestaan tot 01.00 uur. Hotels mogen open blijven maar eten en drinken serveren is niet toegestaan. Roomservice is niet mogelijk. Dus het gros van de Horeca ondernemers is in paniek en heeft geen idee hoe het nu verder moet, nu ze zich geconfronteerd zien met nieuwe corona maatregelen. “We moeten maar afwachten wat voor ellende ons binnenkort weer te wachten staat, denk daarbij aan een mogelijke avondklok. Afgelopen jaar was de opening van “Echt” Lunchroom aan de middenbaan 24 in Barendrecht. En de opening was vlak voor de lockdown. In deze William in gesprek… live uitzending praat William met Eigenaresse Pauline Kooper en met bedrijfsleidster Madeleine Ouwens van “Echt” over hun bevindingen in deze crisis en over hun toekomstgerichte positieve plannen.

In deze Live “William in gesprek met… Live uitzending staat de muziek in het teken van de ” Americana Soul music “.

 


Exxact Live ”in gesprek met…” is te beluisteren  van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether, op 105.9 op de kabel en ook via  www.exxact.nl