William Vat in gesprek over ‘Mentelity Foundation’ (Bibian Mentel) op 2 februari 2023

William Vat
William Vat

William Vat gaat op donderdag 2 februari “Live” van 20.00 tot 21.00 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek over de stichting Mentelity Foundation van de overleden Bibian Mentel. Deze stichting is 10 jaar geleden opgericht naar het gedachtegoed van Bibian Mentel, meervoudig internationaal onderscheiden paralympisch topsporter (overleden in 2021). Hun doel is om haar droom uit te laten komen: Gelijke kansen voor iedereen met een lichamelijke uitdaging. In Nederland leven ruim 10.000 kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke uitdaging die door te lage verwachtingen en slechte protheses thuis zitten en daardoor in een sociaal isolement terecht kunnen komen. Motiveren en inspireren van kinderen en volwassenen die leven met een lichamelijke uitdaging is wat Mentelity Foundation beweegt. Lies Kroeze heeft na een beenamputatie sinds kort een prothese gekregen en gaat meedoen met de Games. Thijs Kroezen is communicatiemanager bij Mentelity.Over dit onderwerp praat William, Anika en Rob met beide gasten over het ontstaan van Mentelity, over de missie, over wat hun inspireert en over het progamma: van disabled naar Re-Abled”.

In deze Live “William in gesprek met… “Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de Motown Soul en Americana music.

Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is te beluisteren op donderdag 2 februari van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl