William Vat in gesprek over ouder worden

William Vat in gesprek met....
    William Vat

Barendrecht ; William Vat gaat op donderdag 1 september “Live” van 20 tot 21.00 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek over ouder worden. Met het ouder worden verandert er veel in het lichaam. De ene verandering is zichtbaar, zoals rimpels en andere veranderingen voel je wel maar zie je niet. Op hoge leeftijd heeft veroudering op alle onderdelen van het lichaam impact. Gelukkig verloopt veroudering geleidelijk waardoor het makkelijk is om je levensstijl erop aan te passen. Voor jongeren is ouder worden iets ongrijpbaars. Wat gebeurt er eigenlijk als je ouder wordt? Iedereen wordt namelijk anders oud. Dit hangt van meerdere factoren af, bijvoorbeeld erfelijkheid en leefstijl. Ziektes en medicijngebruik hebben invloed op het ouder worden, zoals bij diabetes, dementie en parkinson. Is ouder worden dan helemaal niet leuk? Over dit onderwerp praat William, Anika en Rob in deze Live uitzending met ; de Barendrechtse schrijver Wouter ter Braake die zojuist zijn tweede boek “Dichter bij de ziel” heeft geschreven. En veel weet over ouder worden.

In deze Live “William in gesprek met… “Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de Motown Soul en Americana music.

Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is te beluisteren op donderdag 1 september van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en via www.exxact.nl