William Vat over Particuliere Verpleging: een luxe of noodzaak?

Barendrechts dagblad
William Vat gaat donderdag 3 november van 20 tot 21 uur live bij Exxact Barendrecht in Het Kruispunt in gesprek over particuliere verpleging. Particuliere verpleegkundige zorg is nog niet zo heel algemeen bekend. Vaak wordt gedacht dat dit alleen voor de super rijken is weggelegd. Mensen worden nu ouder, en hebben bij het ouder worden regelmatig hulp nodig, en kunnen dan ook echt niet meer zonder hulp, en willen ook nog eens thuis blijven wonen. Denk aan chronische zieken, alhoewel deze vaak de reguliere verpleging van de thuis zorg hebben. Ook de zorg voor terminaal, zorg voor dementie of alzheimer kunnen thuisblijven met de juiste zorg. De vergoedingen zijn gemakkelijk via de verzekering en instellingen te regelen. Over dit interessante onderwerp praat William Vat in de live exxact radio uitzending met internationaal particulier verpleegkundige ; Mevr. Jeanne Middelhoek-Versluis.
William geeft de uitzending extra kleur met muziek die hij heeft meegenomen van zijn vele reizen. Deze uitzending staat in het teken van de Americana memphis songwriters.
ExxactLive! “William in gesprek met…” is donderdag 3 november van 20 tot 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht,106.4 in de ether en 105.9 op de kabel, ook via www.exxact.nl en de Exxact-app.