Winterverhalen tijdens Koffie met Verhaal in Barendrecht

Winterverhalen

Houdt u van lezen, koffie en een goed verhaal?
Dan is Koffie met Verhaal in bibliotheek Het Kruispunt wat voor u! Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers luistert u naar bekende schrijvers die voorlezen uit eigen werk. Na afloop is er gelegenheid om in informele sfeer in gesprek te gaan met elkaar en met de schrijver of de verteller. Over zijn of haar werk en de thema’s van het voorgelezen verhaal.

Speciale wintereditie: Klassieke winterverhalen!
Koffie met Verhaal vindt dit jaar zes keer plaats, met elke keer een interessante schrijver of verteller. De laatste editie van dit jaar is een speciale Wintereditie. Te gast is meesterverteller Nico van Lent. Hij leest voor uit klassieke winterverhalen en draagt ook een eigen verhaal voor. Bij deze editie zijn ook uw kleinkinderen welkom. De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Uiteraard kunt u bij deze editie rekenen op extra lekkere zoetigheden!

Meer over Nico van Lent
Nico van Lent ontdekte zijn passie en talent voor het vertellen van verhalen al tijdens toneelspelen op de lagere en middelbare school. Later volgde hij een aantal opleidingen aan onder meer de Vertelacademie en De Nationale Vertelschool en volgde hij workshops bij beroemde vertellers als Dan Yashinsky (Canada) en Daniel Morden (Engeland). Tegenwoordig vertelt hij onder de naam De Verhalenschenker in heel Nederland verhalen. Op basisscholen, in bibliotheken en musea, op festivals, bij Alzheimercafés en bij mensen thuis.

Koffie met Verhaal wordt georganiseerd door de Bibliotheek AanZet, in samenwerking met KCO, PCOB, KijkopWelzijn en Theater Het Kruispunt.
Zaterdag 9 december
10.30 -12.00

Bibliotheek Het Kruispunt
Gratis toegang, aanmelden via https://www.debibliotheekaanzet.nl/koffiemetverhaal
Of aan de balie van de bibliotheek

van barendrechtsdagblad.nl https://ift.tt/O2RYICk

Winterverhalen