Woensdag 10 februari in ‘Met Van Mill door de middag’ Gladheidsbestrijding en Jongerenwerk

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Op woensdag 10 februari van 15:00 uur tot 17:00 uur praten we in ‘Met Van Mill door de middag’ met Bram de Jong over de gladheidsbestrijding in Barendrecht en met Steven Schaap van jongerenwerk over de huidige activiteiten en mogelijkheden bij Blok0180.

Ook voor jongeren zijn het geen makkelijke tijden in de ze periode. Je vrienden moeten missen door het online onderwijs en dan ook nog een avondklok. Bij jeugdhonk Blok0180 in Barendrecht hebben ze hun deuren daarom opengezet. Scholieren die het thuis niet meer trekken, hebben op deze manier een veilige plek. Jongerenwerker Steven Schaap is te gast in de uitzending en vertelt welke activiteiten zij organiseren en doorgaan. Verder geeft hij meer informatie over de buurtsportcoach. 

Sneeuw en bevroren wegen? Er wordt hard gewerkt door om de wegen in en rond Barendrecht veilig te houden door de mensen van gladheidsbestrijding. Bram de Jong van de buitendienst is er samen met zijn collega’s druk mee. Maar, wat doen zij nu precies? Wat maakt hij mee tijdens zijn werk? Deze en nog veel meer vragen worden morgen beantwoord in de uitzending door de gladheidsbestrijding. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Reageer, bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12 of via onze Exxact app. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill