Woensdag 13 december Vriendjesmiddag bij OpstapOrkest Harmonievereniging Barendrecht

Harmonievereniging Barendrecht

Op woensdagmiddag 13 december  mogen alle leden van het OpstapOrkest, een aantal vriendjes en/of vriendinnetjes meebrengen. We houden dan een feestelijke repetitie waarbij iedereen wat te doen heeft.  Deze happening vind plaats in de jeugdzaal van  het tijdelijke onderkomen in de Bethelkerk, Kerkweg 2 in Barendrecht.

Heb je geen vriendje of vriendinnetje bij de Harmonievereniging en wil je wel eens kijken wat daar allemaal gebeurt dan ben je vanaf  6 jaar van harte welkom.  Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting en blokfluit bij ons terecht.

Kom op 13 december van 15.30 tot 17.00 uur eens kijken en meedoen want dirigent Jurgen Dijksma krijgt het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest zal voelen! Na de repetitie mag je zelf een aantal instrumenten uitproberen, neem gerust je vader of moeder mee. En uiteraard hebben we ook limonade en wat lekkers.

Als je al blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je zeker welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn, bariton en trombone) en ook houten blaasinstrumenten (blokfluit, klarinet, dwarsfluit, hobo en saxofoon) en uiteraard slagwerk zijn mogelijkheden om lessen te volgen en na een poosje mee te komen spelen in een orkest.

Inlichtingen en opgeven voor lessen kan, liefst zo spoedig mogelijk, bij leerlingencoach Maria Prooi per mail: info@harmoniebarendrecht.nl of bel 06 42412638

Kijk ook eens op de site van de vereniging www.harmoniebarendrecht.nl .

Harmonievereniging Barendrecht