Woensdag 13 januari in ‘Met Van Mill door de middag’ Museum Johannes Postschool en fractie Winnie Hofland

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag 13 januari van 15.00 uur tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ Ad Los over de verkoop van Museum Johannes Postschool en fractie Winnie Hofland. 

Het museum Johannes Postschool in Rijsoord is te koop gezet. Het museum aan de Rijksstraatweg is in de verkoop gebracht en op een populaire verkoopsite gezet. Eigenaar Ad Los hoopt op het vinden op een gedreven man of vrouw, die met dezelfde passie het museum zal voortzetten. Wat veel mensen niet weten is dat in de Johannes Postschool in 1940 de capitulatie is getekend met de Duitsers. Ad Los is te gast en vertelt over zijn museum.

Winnie Hofland
Winnie Hofland

Afgelopen maandag heeft Winnie Hofland laten weten dat zij zich afsplitst van PvdA Barendrecht waar zij de fractievoorzitter was. Zij gaat per direct verder als zelfstandige fractie met de oprichting van een nieuwe lokale politieke partij in zicht. Winnie Hofland is te gast in de uitzending en zij vertelt over haar keus om zich af te splitsen en hoe ze de toekomst tegemoet ziet. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill