Woensdag 15 juli in ‘Met Van Mill door de middag’ zanger Paul Sinha, nieuwe voorzitter ZPB, styliste Jaylin en zomerprogramma Theater het Kruispunt

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag 15 juli is het tussen 15.00 en 17.00 uur tijd voor ‘Met Van Mill door de middag’. Wij spreken met Jaylin van den Barselaar van Kapsalon Haarstylist Jaylin, Marlies van Noppen namens Theater het Kruispunt, zanger en rapper Paul Sinha en de nieuwe voorzitter ZPB; Wim Nienhuis. 

Jaylin van den Barselaar is haar styliste en met jaar 21 jaar is ze een jonge ondernemer in Barendrecht. Van jongs af aan is zij al bezig geweest met haar en make-up. Er was dan ook geen twijfel mogelijk, zij is aan de slag gegaan als haarstyliste en heeft haar eigen salon. Jaylin heeft als haarstylist in corona-tijd ondanks alles toch geprobeerd om te blijven werken door te kijken wat wel kan. Wat zij precies doet vertelt zij in de uitzending. 

Marlies Noppen is namens Theater het Kruispunt in de uitzending. Zij vertelt ons wat voor leuks en moois er de komende maanden te zien is in het theater. Daarnaast vertelt zij over de maatregelen die getroffen zijn om de voorstellingen toch door te laten gaan. 

Zanger, rapper, producer en acteur Paul Sinha heeft samen met Kraantje Pappie in Barendrecht een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe single ‘Hoe Het Loopt’. Paul Sinha is bij ons in de uitzending te horen over zijn nieuwe single en het opnemen van de videoclip hier in Barendrecht. 

ZPB heeft een nieuwe voorzitter ZPB: Wim Nienhuis. Op woensdag 8 juli is Wim Nienhuis benoemd tot de nieuwe voorzitter van ZPB, hij is de opvolger van Sjoerd Feenstra. Hij gaat ons alles vertellen over zijn visie. 

Terugluisteren uur 1 & 2 (ook via Spotify en Apple Podcast):

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill