Woensdag 18 november in ‘Met van Mill door de middag’ Junior Songfestival finalist Jayda en Maasoeverspoorweg

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdag 18 november van 15.00 tot 17.00 uur zijn in ‘Met Van Mill door de middag’ te gast Junior Songfestival finalist Jayda over de internationale finale en Paul Lelieveld van de Maasoeverspoorweg over de trein en het nieuwe seinhuis.

Tussen het Pannenkoekenhuis en de camping “De Oude Maas” rijdt een trein. De trein vervoert je langs de oever van de Oude Maas en door de bossen die zich hier bevinden. Tijdens de rit komt je over een spoorbrug en door een spoortunnel. Kortom, een ritje om even te genieten van dit natuurgebied langs de Oude Maas te Barendrecht. De trein wordt door leden van de vereniging gereden en onderhouden. De leden van de Maasoeverspoorweg hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Samen hebben ze een nieuw seinhuis gebouwd langs de welbekende spoorbaan aan de Oude Maas. Paul Lelieveld is te gast en vertelt alles over de bouw van het seinhuis en samenhorigheid binnen de vereniging. 

Het is bijna zo ver, de internationale finale van Eurovisie Junior Songfestival vindt plaats op 29 november. Van origine zou dit in Polen plaatsvinden maar door de huidige pandemie krijgt dit een andere draai. De afgelopen weken heeft Jayda zich samen met haar girlband leden zich klaargemaakt voor de finale. Hoe gaat het nu met Jayda? En hoe heeft ze zich voorbereid? Dit en nog veel meer. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill