Woensdag 21 oktober in ‘Met Van Mill door de middag’ StotterFonds over Wereldstotterdag, Kijk op Welzijn, Sedum Daken en Horeca

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag 21 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur is er weer een nieuwe ‘Met Van Mill door de middag. In deze uitzending zijn te gast Anja van der Vlist-Pluut over wereldstotterdag, Alex Wolf van Lust en Bonheur by Lust, Tonia Ruybroek van KijkopWelzijn en Marcel Eichhorn over duurzaamheid. 

Donderdag 22 oktober is het Wereldstotterdag op deze dag vraagt het StotterFonds aandacht voor stotteren. ZIj vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn daarom is het thema van dit jaar dan ook ‘Dare to be you’. Anja van der Vlist-Pluut is stottertherapeut en bestuurslid bij het StotterFonds en zij vertelt samen met ervaringsdeskundige Rik Mets hier alles over. 

Alex Wolf is mede eigenaar van Lust en Bonheur by Lust door de maatregelen rondom Covid-19 hebben zij de deuren moeten sluiten. Maar dat betekent niet dat de Barendrechters de gerechten die op de kaart staan niet meer kunnen eten. Bij Lust kan er weer afgehaald worden. Alex Wolf vertelt alles over de sluiting en het afhalen. 

Tonia Ruybroek van KijkopWelzijn schuift ook aan bij ‘Met Van Mill door de middag’. Zij vertelt over de aangepaste activiteiten die eraan zitten te komen. 

Ook in Barendrecht wordt er gewerkt aan duurzaamheid. De Barendrechtse ondernemer Marcel Eichhorn legt sedum daken in samenwerking met de mensen in de buurt. Dit duurzame en sociale concept wordt goed ontvangen. Wat dit precies inhoudt hoor je in de uitzending. 

Uitzending beluisteren:

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill