Woensdag 23 september in ‘Met Van Mill door de middag’ Nationale kraanwaterdag, Fiets naar je werkdag en NatuurlijkSportief.

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag 23 september van 15.00 tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ zijn te gast Ingrid van Gelderen van Evides over Nationale Kraanwaterdag, Ellen Walet over Fiets naar je Werkdag en Sander Baard en Teun van der Klis over Natuurlijk Sportief.  

Woensdag is het Nationale Kraanwaterdag, georganiseerd door de nederlandse drinkwaterbedrijven. Deze dag is in het leven geroepen om aandacht te besteden aan kraanwater als duurzame en gezonde dorstlesser. Ingrid van Gelderen woordvoerder van Evides vertelt ons er meer over. 

Donderdag 24 september is het Fiets naar je Werkdag. Hierbij wordt stilgestaan bij de gezondheid, het milieu en de file- en parkeerproblematiek. Fietsen, alleen of gezellig samen met een collega, wat let je!. Kom fris aan op je werk. Ellen Walet van NFP Groep vertelt alles over deze dag. 

Sander Baard van NatuurlijkSportief Barendrecht en Teun van der Klis oprichter van NatuurlijkSportief zijn te gast in de uitzending. NatuurlijkSportief is een nieuwe manier om samen buiten te sporten door te gaan buitenspelen. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit. Sander en Teun schuiven aan in de studio en vertellen alles over lekker buitenspelen. 

Terugluisteren:

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill